Relatieproblemen, herken je jezelf?

Conflicten en ruzies, emotionele verwijdering, onbegrip, seksuele problemen en communicatiestoornissen komen veel voor bij mensen met relatieproblemen. Er zijn vaak verschillen in verwachtingen en wensen, waardoor irritaties ontstaan. Als de een bijvoorbeeld tijd voor zichzelf nodig heeft, wil de ander juist praten of andersom.

Relatietherapie Dordrecht kan jullie helpen bij meer begrip en een betere communicatie.

25% van de Nederlanders heeft seksuele problemen

Relatietherapie Dordrecht kan jullie ook helpen met intimiteitsproblemen.

Relatie problemen beïnvloeden het welzijn van kinderen nadelig

De invloed van problemen tussen partners kan negatieve effecten hebben op het welzijn van kinderen binnen het gezin. Zeker wanneer de problemen kunnen leiden tot een echtscheiding en waar de opvoeding onder lijdt. Over het laatste decennium heen gekeken, maken ongeveer één miljoen kinderen per jaar een scheiding mee. Kinderen willen zelf graag dat het gezin bij elkaar blijft. Met zowel de vader en de moeder, die liefde geven, veiligheid bieden, grenzen stellen en er ook voor elkaar zijn. Dit is helaas vaak niet mogelijk. Een respectvolle scheiding met oog voor het kind is van wezenlijk belang voor zijn/haar verdere ontwikkeling.

Relatietherapie Dordrecht kan jullie helpen de gezinssituatie voor de kleintjes dragelijker te maken.

Relatieproblemen leiden vaak tot ziekteverzuim of psychische klachten

Relatieproblemen zijn vaak de oorzaak voor problemen op het werk of ziekteverzuim, ze kunnen zelfs leiden tot depressies, angststoornissen of verslavingen.

Contact psycholoog Dordrecht

Twijfel je of ik jou kan helpen, of weet je niet zeker of je met jouw klacht naar een psycholoog kunt gaan? Bel voor vrijblijvend en persoonlijk advies met mijn praktijkassistent, zij kan jou vertellen wat de mogelijkheden zijn. De praktijk is bereikbaar op werkdagen tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Je kunt ons bellen op: 078-7802338 of stuur een bericht.