Klachten over Psycholoog Dordrecht

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met je weer een positieve ervaring van te maken.

Komen wij er samen niet uit? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van Psyned. Hier ben ik bij aangesloten, zij kunnen bemiddelen als er iets is waar wij samen niet uitkomen.

Mocht je er ook niet uitkomen met de klachtenfunctionaris? Dan kun je terecht bij de klachtencommissie van de beroepsvereniging. Ik ben aangesloten bij het NIP en mijn  lidmaatschapsnummer is: 215323.

Contact psycholoog Dordrecht

Twijfel je of ik jou kan helpen, of weet je niet zeker of je met jouw klacht naar een psycholoog kunt gaan? Bel voor vrijblijvend en persoonlijk advies met mijn praktijkassistent, zij kan jou vertellen wat de mogelijkheden zijn. De praktijk is bereikbaar op werkdagen tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Je kunt ons bellen op: 078-7802338 of stuur een bericht.