Loopbaanbegeleiding Dordrecht

Loopbaanbegeleiding en outplacement

Je komt in je leven een aantal keer op het punt dat je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan. Maar wat is de beste keuze? Ik begeleid je bij het maken van bewuste keuzes.

Competentiemanagement

Het uitgangspunt bij de begeleiding ben jij en het herstellen van de verbinding met je eigen kracht, talent en kwaliteiten. Deze brengen we in beeld door gebruik te maken van het bordspel CADT (Competence Analysis Development Tool).

Jij, als cliënt legt de kaartjes, en jouw psychologische blauwdruk krijgen we in beeld. Daarmee weten we wat de energie is waarmee je zichtbaar bent in de buitenwereld – dus ook in je werk. We zien waar je antipathieën en verlangens liggen. Hiermee komt centraal te liggen welke werkgerelateerde thema’s en ontwikkelvraagstukken voor jou van belang zijn. Mijn aanpak richt zich vervolgens op het verder ontwikkelen van jouw vaardigheden en houding.

Competentiecoaching

Aanleiding voor competentiecoaching kan bijvoorbeeld ineffectieve beïnvloedingsvaardigheden zijn. In gesprekken ben je bijvoorbeeld te veel aan het woord en word je wel eens verweten dat je ‘drammerig’ bent. Je leert alternatieven en effectief gedrag. De focus ligt op het concreet toepassen van de nieuwe vaardigheden en gedrag in de praktijk.

Individuele stress- en burnout begeleiding

Bij individuele stress- en burnout begeleiding ligt de focus op die situaties en thema’s in jouw leven en werk die energieverlies, spanning en innerlijke conflicten in de hand werken. Er wordt aandacht besteed aan het herstellen van de energiebalans, gericht leren ontspannen in lastige situaties, terugkeer naar werk en het voorkomen van herhaling/terugval.

Contact met psycholoog Dordrecht

Wil je advies over jouw klacht? Onze telefonisten kunnen je goed helpen en zijn allemaal geschoold in de psychologie. Zo vinden wij de juiste behandeling bij jouw hulpvraag. Wij kunnen direct een afspraak inplannen bij de psychologen. Bel ons op: 078-7802338 – geen wachtlijst!