Psycholoog Dordrecht

Over Inez de Haan – Psycholoog Dordrecht

Ik had niet gedacht dat ik ooit psycholoog zou worden, al had ik altijd al interesse in mensen. Later ontdekte ik dat psychologie mijn passie is. Mensen helpen vind ik een voorrecht, zeker als ik ze weer zie opbloeien.

Ik heb de opleiding psychologie gedaan in de richting van positieve psychologie en geestelijke gezondheidsbevordering. Ik vind een positieve benadering erg belangrijk in de behandelen. Hiermee werken we naar de oplossing toe van de hulpvraag.

Werken met verschillende mensen

Na mijn opleiding heb ik gewerkt voor diverse instellingen, zoals Cruciaal . Hier werkte ik met veel verschillende cli├źnten, later heb ik ook veel met jongeren gewerkt tijdens de Yes We Can Clinics. Inmiddels werk ik al een paar jaar als psycholoog, eerst in Enschede, nu in Dordrecht.

Ik ben getrouwd en heb kinderen die nog thuiswonen. Als ik niet werk hou ik mij graag bezig met mijn gezin, met lezen en koken.
Zelf ben ik Christen, hierdoor kan ik goed de belevingswereld en problematiek van medechristenen aanvoelen. Mijn behandeling heeft echter niet standaard een christelijke inslag. Dit is alleen het geval als jij daar expliciet om vraagt. Als je zelf geen Christen bent ben je eveneens van harte welkom bij Psycholoog Dordrecht!

Contact psycholoog Dordrecht

Twijfel je of ik jou kan helpen, of weet je niet zeker of je met jouw klacht naar een psycholoog kunt gaan? Bel voor vrijblijvend en persoonlijk advies met mijn praktijkassistent, zij kan jou vertellen wat de mogelijkheden zijn. De praktijk is bereikbaar op werkdagen tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Je kunt ons bellen op: 078-7802338 of stuur een bericht.